Om mig och bloggen.

Hallå 🙂 Jag heter Jonatan och är en snart 33årig trebarnsfar som har kämpat mig upp från bostadslöshet och skulder till min fina familj som jag idag har.

Jonatan Olls

Livet har stundtals varit svårt och jag har dessutom krigat mig igenom allt med min typ 1 diabetes, jag tycker dock själv att det jag gjort inte är annorlunda mot nån annan… alla kämpar men på olika sätt och i olika omständigheter.

Det jag däremot hoppas på och som är anledningen till mitt bloggande är att jag med hjälp av min förhållandevis tunga och speciella historia ska kunna hjälpa andra, inte bara diabetiker, även om det såklart får mycket fokus eftersom jag var med i Peter Jihdes dokumentär om just diabetes som heter ”att leva utan att dö”.

Mitt senaste engagemang ligger i att försöka samla in pengar till diabetesfonden, ett projekt man självklart kan följa på min Instagram och min Facebook män även såklart direkt på hemsidan då pengarna inte mellanlandar hos mig utan allt går oavkortat till diabetesfonden!

Insamlingen hittar ni här! ====>>> https://www.diabetes.se/diabetesfonden/ge-en-gava/egen-insamling/skapa-egen-insamling/sockerisystemet-utmaning/ <<<====